جشنواره برترین کسب و کار های اینترنتی کشور
در جشنواره کسب و کارهای اینترنتی که اخیرا برگذار شد سایت پارس کدرز هیچ مقامی کسب نکرد!
در تماس با دبیرخانه جشنواره جویای ملاک های انتخاب شدم، فرمودند که بر اساس چکلیست محرمانه ای با بیش از یک صد گزینه سایت ها ارزیابی شده اند. دبیر جشنواره اعلام کردند که لیست را حداکثر تا روز شنبه 30 بهمن ماه برای دارندگان وب سایت ها ارسال خواهند کرد که گویا هنوز شنبه 30 بهمن فرا نرسیده.
در روز 16 بهمن فکسی دریافت کردیم جهت ارسال فیلم روش کار با سایت، معرفی نماینده جهت نمایش روش کار سایت به داوران یا ارائه نام کاربری به همراه اعتبار کافی جهت انجام خرید از سایت و درواقع بررسی سایت. جالب این بود که حداکثر مهلت ارسال نیز 16 بهمن ماه بود. باتوجه به عدم امکان معرفی نماینده به دلیل نبود زمان کافی و همچینید مدیریت و پشتیبانی سایت پارس کدرز از شهری غیر از تهران، به تهیه فیلم از روش کار سایت و ارائه حساب کاربری با اعتبار کافی جهت ممیزی سایت بسنده شد. اما شواهد حاکی از آن است که هیچ فعالیتی با این حساب های کاربری انجام نشده و معلوم نیست که داوران برچه اساسی داوری را انجام داده اند!
با توجه به این که وب سایت پارس کدرز افتخار ارائه خدمات به جمعی از وب مستر های کشور را دارد ارائه دیدگاه های خودم را از روند برگذاری جشنواره البته تا بخشی که خود افتخار حضور در آن داشتم را خالی از لطف نمی بینم.
در ابتدا با توجه به عدم وجود دسته مرتبط مجبور به ثبت نام سایت پارس کدرز در میان فروشگاه های اینترنتی شدیم. گویا مسئولین تنها فروشگاه های اینترنتی را عنوان کسب و کار اینترنتی می دانند و احتمالا به دلیل عدم تطبیق پارس کدرز با فروشگاه ها داوران ذحمت بررسی را نیز به خد نداده اند.
در خلال جشنواره سمیناری برگذار شد که به جای پرداختن علمی به مسائل کسب و کار های اینترنتی بیشتر محلی جهت تبلیغات اسپانسر های جشنواره بود که در مورد طراحی جدید وب سایت های خود صحبت کنند و تعداد سال هایی را که خارج از ایران به سر برده اند را به رخ حضار بکشند. البته در مورد تجرباتشان هم صحبت نمودند و آمار هایی مفید ارائه کردند که قطعا ارزشمند بود اما نه آنقدر که از شهر ها و استان هایی غیر از تهران جهت حضور در سمینار میهمان دعوت شود. جلسه ای نیز با مسئولین توسعه تجارت الکترونیک وزارت بازرگانی برگذار شد که در آن در مورد لوگوی اعتماد وزارت بازرگانی و مجمع امور صنفی ویا اتحادیه دارندگان کسب و کار های اینترنتی کشور صحبت شد، اما گویا مسئولین کشور را تهران می بینند و با توجه به ماهیت وب کسب و کارهای اینترنتی که در سطح کشور گسترده است هیچ راه کاری جهت تشکیل اتحادیه به صورت اینترنتی و مجازی در نظر گرفته نشده بود.
در مورد نشان اعتماد وزارت بازرگانی اعلام شد که داشتن SSL الزامی است، SSL یا از بخش صدور گواهی دیجیتال وزارت بازرگانی و یا SSL رایج در اینترنت که البته رایج برای غیر ایرانی ها. جالب است بدانید که گواهی ریشه وزارت بازرگانی با توجه به تحریم ها در هیج مرورگری به عنوان قابل اعتماد ثبت نشده بنابراین در هنگام استفاده از بخش امن سایت کاربر با پیام اخطار مرورگر روبرو خواهد شد که به جای جلب اعتماد کاربر ایشان را بیشتر بی اعتماد می کند. گذشته از trust نبودن گواهی ریشه، گویا بخش صدورگواهی دیجیتال نیز هنوز تسلط کافی بر این کار را ندارند چون پس از حدود یک هفته مکاتبه و ارسال درخواست امضا گواهی (CSR) مشخص شد که هنوز این سازمان امکان ارائه SSL برای سرور ها لینوکس را ندارد.
در جلسه با مسئولین توسعه تجارت الکترونیک اعلام شد که نشان اعتماد حداکثر 22 بهمن ماه رونمایی خواهد شد اما گویا این نیز شایعه ای بیشتر نبوده!
7 دیدگاه برای “جشنواره برترین کسب و کار های اینترنتی کشور”
شما خودتون ناراحت نکنید همه چیزشان باید به همه جایشان بیاید به امید روزیکه ایرانی موفق داشته باشیم 🙂
در مرز و بومی که برای ویندوز مایکروسافت مجوز صادر میشود و برای یک نرم افزار ، یک ایده و یک طرح ارزشی قائل نیستند چه انتظاری دارید ، انتظاری بیش از این نیست .
مطمئن باشید اگر شما هم اول مشدید و تهران دوم میشد ،
اعلام میکردند : اول تهران دوم شد بعد پارس کدرز اول شد
….. سکوت اجباری در برابر ناحقی
مشکل ما اینه که یه مشت بی سوادیم! از مدرسه تا دانشگاه چی یاد میدن چز چرندیات و حرص و طمع و زیر آب زنی و غرور و…
ماشاالله استاد دانشگاه هم که شدیم تازه میخواهیم عقده هامون رو سر بچه بیچاره خالی کنیم.
اینه وضع ما…
انگشت شمار ما خوبیم…
بقیه یه مشت بی سواد و مواجب بگیر مفت خور هستن که همینا خون مردم رو تو شیشه میکنن بعد ما فکر میکنیم همه جا و همه چیز از پایه و بنیان خرابه! اینا مثل غده سرطانی همه جا پهن شدن… دست خودشون هم نیست…
خشت اول چون نهد معمار کج … تا ثریا می رود دیوار کج
منم دلام میخواد پوزه اینها رو به خاک بمالم مخصوصا …
خوب به هر حال همه جا یک سری مشکلات وجود داره. بعضی جاها بیشتر. در مورد این سایت مشتری ها هستن که مشخص می کنن چه قدر ارزش داره که به نظر من به اندازه کافی ارزشمند هست.
سلام
با اینکه با طرز مطرح کردن مسئله تسوط شما به اصل این قضیه که کلا داوری انجام نشده میشه پی برد اما عادلانه برخورد کنید به هیچ وجه وب سایت شما در قیاس با پونیشا از هیچ نظر قابل مقایسه نیست نه از نظر گرافیک نه از نظر سیاستهای کاری و نه از نظر برنامه نویسی و نه حتی از نظر حد اندازه های پروژه های سپرده شده در اون که اکثرا تمرینهای درسی یا کدهای نال و رایگان و حداکثرش دیگه ورپرس و جوملا که اون رو هم تازه شما بدون در نظر گرفتن اینکه درآمدتون در حقیقت از مجریان هست نه از کارفرمایان ( چراکه اگه کاری انجام نشود کارفرما هرچقدر هم پول داشتهباشد به شما نخواهد داد) ولی شما هیچ حمایتی نه از حق پیمانکار میکنید و نه اصلا سیاستی برای بهبود سطح کاری سایت دارید صرفا دغدغه شما گرفتن درصد بالای 15 درصد در مقابل ارائه هیچ امکانتی هست که پیمانکار داره
من در هر دو سایت فعالیت می کنم و تاکنون حدود 15 میلیون توی 4 ماه تو پونیشا درآمد داشتم که 1.5 تومنش مال سایت شده ولی اینجا 300 تومن پروژه بستم نزدیک 50تومنش رفته تازه 75 تومنش رو هم یک ماه خوابوندم به حساب سایت !
دوست بزرگوار داشتن سایت فریلنسینگ صرفا راه انداختن یک اسکریپت نال فریلنسری ! نیست بلکه باید هدف و سیاست ، برنامه اصولی برای تبلیغ ،گرافیک ، و حمایت از مجریان و کارفرمایان داشت مسئله این نیست که شما سایت رو اجرا کنی ملت پول بریزن به حسابتون و شما سودتون رو بردارین!
به اندازه ای که تلاش میکنین انتظار تشویق و موفقیت داشته باشید.
در ضمن من هیچ دل خوشی نه از پارسکدرز نه از پونیشا ندارم اما بالاخره بین بد و بدتر باید انتخابی باشه.
موفق باشید
لازم می دونم چند مورد را عرض کنم،
اول این که زمان ارسال این پست 14 اسفند 1389 و زمان ثبت دامنه سایت پونیشا ۶ آذز ۱۳۹۰ پس این پست قبل از حتی ثبت دامنه پونیشا نوشته شده.
دوم سایت پارس کدرز از هیچ اسکریپت نال شده ای استفاده نمی کنه