معرفی چند دوره و کارگاه جذاب + کد تخفیف
در دنیای امروز با پیشرفت روزانه علم و وارد شدن مفاهیم و کاربردهای جدید به کسب و کار و زندگی ما، لزوم یادگیری مکرر و به روز بودن بیش از قبل احساس میشوند. مدرسه استارتاپ ایران با هدف آموزش مهارتها و تکنیکهای کارآفرینی و استارتاپی به جوانان ایرانی اقدام به برگزاری دورههای کاربردی کرده است.
نمونهای از دورهها
کارگاه گیمیفیکیشن کاربردی
جنگ اصلی امروز پیش روی همه ما در تمامی شاخه های تجارت فقط و فقط جذب توجه مشتری است. انگیجمنت دیرزمانی است که عامل یکه تاز دنیای تجارت شده و روشهای بسیاری را برای افزایش روز افزون این توجه تجربه کرده. بسیاری از این روشها هنوز جوابگو هستند ولی هزینه آنها به مرور از صرفه اقتصادی خارج می شود. نسل جدید کاربران، نسل هزاره، دیرزمانی است توجه اش را از روشهای نسبتا قدیمی همچون تبلیغات تلویزیونی گرفته و حتی توجه متمرکزی بر روی ابزارهای روزمره اش همچون انواع و اقسام اپلیکیشن ها و وب سایتها نیز ندارد. حوصله کم ما، فرصتی به رسانه های مختلف برای دیده شدن نمی دهد.
جستجوی راهی برای افزایش تعامل و بهره وری کارها که رویکردی داوطلبانه هم داشته باشد از زمان ساخت اهرام ثلاثه مصر مورد توجه بوده و البته نتایج درخشانی نیز به همراه داشته است. خیلی زود بشر به این نتیجه رسید که محبوب ترین فعالیت داوطلبانه ای که از سر نیاز نباشد با کودک درون وی دست در دست دارد. بازی ها سن نمی شناسند و بسته به شکل ارائه آنها وجد آور هستند. جالب اینکه قدرت آنها نه در ظاهر زیبا و جلوه های رنگارنگشان که در باطن برخواسته از علوم اجتماعی تکامل یافته طی قرنها و فرموله شده توسط یکه تاز علوم، ریاضیات است.
گیمیفیکیشن ابزار استخراج این عصاره شگرف و تزریق هوشمندانه آن به محتوایی است که گاهی هیچ نزدیکی هم به بازی ها ندارند. پروسه ای بهره مند از طرز تفکری مبتنی بر طراحی بازی ها با بکارگیری عناصر مورد استفاده در ساخت بازی ها که با افزایش انگیجمنت کاربران، به حل مساله مورد نظر ما کمک می کند. مثالهای بسیاری در سراسر شبکه جهانی در تایید و تمجید و یا در فریبکار دانستن این ابزار وجود دارد. کدام به حقیقت نزدیکتر است؟ قدرت واقعی آن چیست و چگونه و در کجا میتوان از آن بهره مند شد؟ گام های رسیدن به راه حل های مبتنی بر گیمیفیکیشن چیست و به چه مهارتهایی نیاز دارد؟
این دوره تلاشی است برای برداشتن گامی فراتر از آشنایی در شناخت و استفاده از این ابزار قدرتمند.
تکنیکها و مهارتهایی که می آموزید:
- کاربردهای گیمیفیکیشن و تاثیرات واقعی آن
- نحوه تشخیص و استدلال نیاز برای استفاده از گیمیفیکیشن در یک سرویس و محصول
- طبقه بندی رویکردهای طراحی گیمیفیکیشن
- طراحی و فاز بندی پروژه طراحی
- نحوه عملکرد در هر یک از فازها و شناخت ابزارهای مورد نیاز
- نظارت و اصلاحات لازم در پروژه
- چالشهای طراحی و پیاده سازی گیمیفیکیشن در ایران
کارگاه بازاریابی در شبکههای اجتماعی
استفاده از شبکههای اجتماعی و تولید محتوا برای آنها همانقدر که ساده به نظر میرسد، پیچیده است. تکنولوژیهای جدید به سرعتی سرسامآور نحوهی تعامل ما با یکدیگر و با سازمانهایی که به آن تمایل داریم را دگرگون کردهاند. این دوره به شما آگاهی اولیهای از ادبیات تولید محتوا، استانداردهای آن و مقدمات دیجیتال مارکتینگ میدهد.
مهارت ها و تکنیک هایی که آموزش می بینید:
مقدمهای بر بازاریابی مبتنی بر شبکههای اجتماعی
- بازاریابی دیجیتال
- بازاریابی مبتنی بر محتوا
- اهداف بازاریابی مبتنی بر شبکههای اجتماعی
- ملاکهای اندازهگیری موفقیت در دستیابی به اهداف
مخاطب هدف:
- تعریف پرسونای مخاطب
بیانیهی بازاریابی محتوا
استراتژی محتوا
- ستونهای محتوایی
- مقدمهای بر کپیرایتینگ برای شبکههای اجتماعی
- هویت بصری
- جدول امتیاز محتوا
- تقویم ادیتوریال
شبکههای هدف
- توییتر
- اینستاگرام
- آپارات/یوتیوب
- سوارم، فوراسکوئر، دانرو
- گوگلپلاس
Paid Media
Earned Media
این کارگاه برای چه کسانی مفید است و برای چه افرادی مناسب نیست؟
بیشترین بهره از این کارگاه را جوانان دانشجو و یا در آستانهی فارغالتحصیلی خواهند برد که در حال پیریزی آیندهی شغلی خود هستند و علاقه دارند تا شانس خود را برای ورود به بازار تولید محتوا و دیجیتال مارکتینگ امتحان کنند. دیگر گروهی که از این کارگاه میتوانند بیاموزند مدیران مارکتینگ و مدیران برندهایی هستند که میخواهند با دانش بیشتری نسبت به شبکههای اجتماعی و بازاریابی پروژههای خود را برونسپاری کنند و یا تیمی از متخصصین را در داخل مجموعهی خود شکل دهند.
و اما در این کارگاه ما به طور تخصصی بر روی شبکههای اجتماعی متمرکز خواهیم بود. همانطور که میدانید، شبکههای اجتماعی برگی از درخت بزرگ دیجیتال مارکتینگ است. بنا بر این اگر به دنبال یادگیری مفاهیم تکنیکالتری مثل SEO و… هستید این کارگاه برای شما مناسب نیست.
انتظار میرود پس از این کارگاه:
شرکت کنندگان در این کارگاه با نکات رایج در پروژههای بازاریابی شبکههای اجتماعی آشنا خواهند شد. همچنین این کارگاه تلاشی برای استانداردسازی پروژههای تولید محتوا و ادبیات رایج آنها است. انتظار میرود که شرکتکنندگان پس از این کارگاه اصول و چهارچوب اولیهی یک پروژهی استاندارد را بشناسند و نوشتن پروپوزال برای جلب پروژههای محتوا را بیاموزند و نحوهی ممیزی آنها را نیز فرا بگیرند.