پارس‌کدرز چگونه کار می‌کند؟

از پارس‌کدرز بیشترین بهره را ببرید و رویای کاری خود را زندگی کنید.

پارس‌کدرز خریداران یا کارفرمایان را به مجری‌ها /فریلنسرهای خبره‌ای متصل می‌کند که برای انجام پروژه آماده هستند.

رفع تعدادی باگ از یک نرم افزار دسکتاپ کاتلین

سه سال پیش منتشر شده

تعداد بازدید: 673

کد پروژه: 224426


شرح پروژه

توضیحات پروژه

یک نرم افزار دسکتاپ با استفاده از کاتلین (kotlin) نوشته شده و تقریباً کامل شده است اما نیاز به رفع تعدادی باگ و افزودن برخی قابلیت ها دارد.

فریمورک استفاده شده برای gui برنامه، tornadoFX است که چیزی شبیه همان javaFX می باشد.

این برنامه به طور خلاصه، نرم افزاری است که محتوای فایل های متنی را از کاربر می گیرد و ایندکس می کند و سپس قابلیت جستجوی متن، درون آن فایل ها را برای کاربر فراهم می کند. برای قابلیت ایندکس کردن و جستجو، از کتابخانه ی لوسین (Lucene) استفاده شده است.

* در صورتی رضایت از کار برنامه نویس، همکاری ادامه خواهد داشت ان شا الله.


*** باگ های مربوط به کادر ایندکس گیری:

1. سرعت ایندکس گیری کم است. ظاهراً علتش اینست که نسخۀ جدید کتابخانه ی لوسین، به جای استفاده از رم، از هارد استفاده می کند. لذا این مورد باید اصلاح شود. در نسخه های قبل کتابخانه لوسین، از رم استفاده میشد که سرعت آن بسیار بالاتر بود.

2. در پنجرۀ ایندکس گیری وقتی چند تب را برای ایندکس گیری آماده می کنیم، امکان کنسل کردن یکی از تب ها وجود ندارد.

3. امکان قطع کردن فرایند ایندکس گیری در آن تب که مشغول ایندکس گرفتن است، وجود ندارد.

4. در پنجرۀ ایندکس گیری وقتی چند تب باز است، فقط آخرین تب، علامت ضربدر مربوط به بستن تب را دارد.

5. فایل های jpg و اکسل و ورد و پی دی اف و ... را با سرعت ایندکس گیری میکند اما روی فایل های MP3 بیش از اندازه طول می دهد. درحالیکه قاعدتاً باید فقط اسم فایل را بخواند و رد شود. گویا محتوای متادیتای فایل mp3 را می خواند که این فرآیند طول میکشد! لطفاً کاری کنید که این فرایند سریعتر شود یا اینکه اگر امکانش نیست، فقط اسم یا یکی دو مشخصۀ مهم از متادیتای فایل های mp3 را بخواند.

6. وقتی چند تب را در پنجره ی ایندکس گیری می بندیم یا اینکه فرآیند اینکدس کردنشان تمام میشود، بعداً که دوباره این پنجره را باز میکنیم باز هم این تب ها موجود هستند و حذف نشده اند.

7. وقتی تغییری در فولدر ایندکس شده می دهیم و مثلاً فایلی اضافه یا کم می کنیم یا درون یک فایل متنی، تغییری می دهیم، گویا خود نرم افزار بصورت خودکار شروع به آپدیت کردن آن فولدر می کند. بعد از اینکه آپدیت شد، آن فولدر از لیست ایندکس شده ها، محو می شود. اما وقتی گزینه ی بازسازی فهرست را می زنیم دوباره نمایش داده می شود. این مورد اصلاح شود لطفا.

8. یک فایل ورد درون یک فولدر که قبلاً ایندکس شده بود ایجاد کردم و درون این فایل ورد، یک کلمه ی خاص نوشتم. بعد از اینکه بازسازی فهرست را زدم، این کلمه جستجو نشد. برنامه را دوباره اجرا کردم اما باز هم اجرا نشد.

دوباره فایل ورد ساخته شده را باز کردم و چند کلمۀ دیگر به آن اضافه کردم و سیو کردم. ایندفعه وقتی بازسازی فهرست را زدم و سپس کلمه را در کادر جستجو نوشتم، آن را پیدا کرد. اما آن را دوبار نمایش داد. یعنی با اینکه یک فایل به آن اسم داشتیم، آن را بصورت دو فایلِ هم نام نمایش میدهد.

9. وقتی یک فولدر پاک می شود و برنامه دوباره اجرا می شود، آن فولدر نمایش داده میشود اما موقع نشان دادن نتایج، ارور می دهد. البته وقتی بازسازی فهرست را می زنیم، آن را از کادر فولدرها پاک میکند. لطفاً کاری کنید که اگر فولدری پاک می شود، آن را در لیست نمایش ندهد.

10. دکمه ی «انتخاب همه» در کادر «دامنه جستجو»، وقتی که در تب های دیگر هستیم درست کار نمی کند. فقط در تب اول درست کار میکند.

11. فایل های ppt  را ایندکس نمی کند.

12. گویا محتوای فایل های متنی که ZIP شده است را هنگام ایندکس گیری نمی خواند. اما فایل RAR را می خواند.

13. امکان دوبار ایندکس گرفتن از یک پوشه یا بخشی از یک پوشه، بدون ارور نسبت به تداخل آنها: اگر دو پوشه، محتوای مشترکی داشته باشند، ارور می دهد و ایندکس نمی کند. این مورد را لطفا رفع کنید

14. لطفا مدیریت استثنائات در برنامه را جوری تنظیم کنید که هیچ خطایی در قسمت ایندکس گیری، آن را متوقف نکند. چون کاربر ممکن است بخواهد کل یک درایو خودش را ایندکس کند. طبیعتاً ممکن است کل یک درایو، مشتمل بر انواع و اقسام فایل ها باشد و برخی از آنها موجب ارور شوند. منتها exception ها را جوری بنویسید که هیچ خطایی باعث خروج از برنامه یا کرش کردن نشود و صرفاً اگر فایلی را نتوانست ایندکس کند، نام آن را به عنوان خطا، در پنجرۀ ایندکس و در انتهای فرآیند ایندکس گیری بیاورد.


*** باگ های کادر جستجو:
1. نتایج در پنجرۀ نمایش، هایلایت نمی شود. فقط در یک حالت هایلایت میشود: در شرایطی که کلمه را در حالت جستجوی پیشرفته سرچ کنیم و ضمناً تیک حالت «دقیق» را هم برداشته باشیم. در سایر حالات جستجو، اصلاً هایلات صورت نمی گیرد. ضمناً وقتی در «فاصله کلمات» یک عدد وارد میکنیم باز هم قابلیت هایلایت، غیر فعال می شود.

2. جستجو با استفاده از کادر «هیچکدام از کلمات»، باعث هنگ کردن برنامه می شود. اما اگر به همراه آن، یک کلمۀ دیگر در کادر «همه کلمات» بگذاریم، هنگ نمی کند اما تمام حروف را هایلایت می کند.


3. اسم یک فایل زیپ و رار را عوض کردم. الآن وقتی متنی که درون آن فایل زیپ وجود داشت را سرچ میکنم، به جای یک فایل، دو فایل نشان می دهد (درحالیکه فقط یک فایل ورد در آن وجود دارد) و ضمناً وقتی روی فایل می روم، خطای می دهد. گویا هنوز آن فایلی که قبلاً ایندکس کرده بود در حافظه اش وجود دارد.

4. در سرچ با فاصله ی کلمات، ترتیب برای نرم افزار مهم نباشد. یعنی اگر «علی» و «رضا» با فاصلۀ 5 کلمه جستجو شوند، الزاماً نباید علی قبل از رضا باشد تا در نتایج جستجو نمایش داده شود.


*** باگ های مربوط به تب بندی ظاهر برنامه:
1. وقتی مثلاً در یکی از پوشه های ایندکس شده، کلمه ای را جستجو کرده ایم و سپس یک تب جدید باز میکنیم، دامنه ی جستجو، مثل همان تب قبلی است (مثلاً اگر دو مورد تیک خورده است، در تب جدید نیز دو مورد تیک خورده) اما وقتی در تب جدید همان کلمۀ قبلی را جستجو میکنیم، نتیجه ای نشان نمی دهد. باید حتما یکبار تیک ها را غیرفعال و سپس فعال کنیم تا نتایج نشان داده شود. لطفا کاری کنید که وقتی تب جدیدی باز می شود، آن فولدرهایی که تیک خورده اند، آمادۀ جستجو باشند و نیازی به غیرفعال کردن و سپس فعال کردن دوبارۀ تیک ها نباشد.

*** باگ های مربوط به کادر «نمایش»:
1. سرچ درون متنی کار نمی کند.

2. در پنجرۀ نمایش متن، امکان copy کردن با کلیک راست را قرار بدهید.

*** باگ های مربوط به کادر «نتایج»:
1. آیکون ها درست نمایش داده نمی شوند. ظاهراً بزرگ هستند و بخشی از آنها نمایش داده می شود.

2. وقتی روی هرکدام از فایل هایی که در نتایج نشان داده شده است کلیک راست می کنیم، گزینه های «باز کردن فولدر»، «کپی» و «باز کردن فایل» نمایش داده شود.

------------------------------------
*** برخی امکانات جدید که باید به برنامه اضافه شود:

1. عرض ستون شمارنده ی ایندکس ها کمی بیشتر شود. در مانیتور من که 12 اینچ است، شمارنده ی ایندکس، دیده نمیشود و سه نقطه نمایش داده می شود.

2. ستونی که موقع ایندکس کردن عدد 1 دارد معلوم نیست به چه معناست؟ یک چیز معنادار جایگزینش کنید.

3. وقتی پنجرۀ ایندکس گیری مینیمایز می شود، قابلیت جستجو در محتواها نیز فعال نیست. جوری تنظیم کنید که فرد بتواند در حین ایندکس گیری، در سایر منابعی که قبلاً ایندکس شده اند، جستجو انجام بدهد و کار ایندکس گیری، بعد از مینیمایز در بک گراند انجام شود. داک فچر نیز همینطور عمل میکرد.

4. تعداد نمایش بیش از 10000 مورد است، می نویسد: 10000 مورد. درحالیکه باید بنویسید: «بیش از 10000 مورد».

5. ستون هایی که در پنجرۀ «نتایج» وجود دارد، عرضشان تغییر نمی کند.

6. سرچ درون برنامه ای با شورت کات crtl+f نیز بیاید.

7. در کادر دامنۀ جستجو، مشخص نیست که کدامیک از منابع، دارای زیرشاخه هستند. باید دبل کلیک کنیم تا مشخص شود که آیا زیر شاخه دارد یا خیر؟

8. آن قسمت از اسکرول بار مربوط به پنجرۀ ایندکس گیری که توسط موس گرفته می شود و بالا و پایین می شود، خیلی ریز شده است. توسط موس سخت است که گرفته شود.

9. عرض ستون های کادر خطا در پنجرۀ ایندکس گیری، تغییر نمی کند.

10. «آدرس فایل»، «نوع فایل»، به ستون های موجود در کادر نتایج، اضافه شود.

11. بعضی اوقات که مشغول یک فرآیند است، بتوان آن فرایند را با یک شورت کات یا با یک دکمه متوقف کرد. مثلاً ممکن است در حال سرچ درون یک فایل خیلی حجیم باشد. اگر این فرایند زیاد طول کشید، بتوانیم با دکمۀ ctrl+shift+c آن را متوقف کنیم. یا با یک دکمه ی تعبیه شده در خود برنامه.

12. حرکت اسکرول بارها، کند است. قدری سرعتش بیشتر شود.

----------------------------------------
معرفی مختصر پروژه:

نام پروژه: نرم افزار متن‌یاب

زبان: kotlin

فریمورک: tornadoFX

معماری: MVVM

بیلدر: gradle

توسعه بر روی: docfetcher
----------------------------------------

سورس کدهای پروژه در آدرس زیر آپلود شده:
https://s19.picofile.com/file/8434594000/codes_03_03_1400.zip.html
پسورد: matnyaab1400

مهارت ها و تخصص های مورد نیاز


بودجه

750,000 تومان تا 5,000,000 تومان

مهلت برای انجام

30روز

وضعیت مناقصه

بسته


درباره کارفرما

عضویت هشت سال پیش

17 پروژه ثبت شده ،
0 پروژه در حال انجام ،
0 پروژه آماده دریافت پیشنهاد ،
نرخ پذیرش پیشنهاد 12%

برای پیدا کردن پروژه‌های مشابه ثبت نام کنید و پروفایل خود را بسازید.

ورود با گوگل
یا
نام نباید خالی باشد.
نام خانوادگی نباید خالی باشد.

نیاز به استخدام فریلنسر یا سفارش پروژه مشابه دارید؟

سفارش پروژه مشابه

قادر به انجام این پروژه هستید؟

ثبت نام کنید

مهلت ارسال پیشنهاد قیمت برای این پروژه تمام شده است

سری به پروژه‌های مشابه بزنید

روش کار در پارس‌کدرز

به رایگان یک حساب کاربری بسازید

مهارت‌ها و تخصص‌های خود را ثبت کنید، رزومه و نمونه‌کارهای خود را نشان دهید و سوابق کاری خود را شرح دهید.

به شیوه‌ای که دوست دارید کار کنید

برای پروژه‌های دلخواه در زمان دلخواه پیشنهاد قیمت خود را ثبت کنید و به فرصت‌های شغلی منحصر به فرد دسترسی پیدا کنید.

با اطمینان دستمزد دریافت کنید

از زمان شروع کار تا انتهای کار به امنیت مالی شما کمک خواهیم کرد. وجه پروژه را از ابتدای کار به امانت در سایت نگه خواهیم داشت تا تضمین شودکه بعد از تحویل کار دستمزد شما پرداخت خواهد شد.

می‌خواهید شروع به کار کنید؟

یک حساب کاربری بسازید


بهترین مشاغل فریلنسری را پیدا کنید
رشد شغلی شما به راحتی ایجاد یک حساب کاربری رایگان و یافتن کار (پروژه) متناسب با مهارت‌های شما است.

پیدا کردن کار (پروژه)

تماشای دمو روش کار