تعادل کار و زندگی فریلنسری

به اولین بازار کار آنلاین ایران که محیطی
برای کسب درآمد فریلنسرها و دورکارها است
خوش آمدید.


junior-image

تازه کارید؟

اجازه بدید شما رو در مورد پیچیدگی‌های شروع فعالیت به‌عنوان یک فریلنسر و مزایایی که می‌تونید انتظار داشته باشید، راهنمایی کنیم.

اکنون که در این صفحه هستید، به احتمال زیاد دغدغه شما حرکت به سمت فریلنسری است. چه رویای شما کار کردن برای خودتان باشد و چه تمایل به ایجاد انعطاف بیشتر داشته باشید، به شما این نوید را می‌دهیم که زندگی فریلنسرها با چنین امتیازهای عالی و چند چالش محدود همراه است. این مطلب تمام نکات قابل توجه در مورد تبدیل شدن به یک فریلنسر و نتایج مورد انتظار از ایجاد این تغییر شگرف را در بر می‌گیرد.

فریلنسری چیست؟

به چه کسی می‌گن فریلنسر؟

فریلنسری نوعی خوداشتغالی است. فریلنسرها به جای اینکه در یک شرکت استخدام شوند، تمایل دارند خوداشتغال باشند و خدمات خود را بر اساس قرارداد یا پروژه ارائه دهند. فریلنسر یا آزادکار کسی است که با گرفتن مزد و بدون داشتن قرارداد طولانی مدت، کاری را انجام می‌دهد. آن ها می‌توانند به صورت نیمه وقت، تمام وقت، پروژه‌ای یا ساعتی برای یک شخص حقیقی و یا هر نوع موسسه‌‌ای کار کنند. همچنین، متخصصان خوداشتغال می‌توانند ساعات کاری خود را تنظیم کنند و اولویت‌بندی های لازم را متناسب با سبک زندگی خود انجام دهند. تجربه کارهای متفاوت رزومه آنها را می‌سازد و در نتیجه شبکه‌ای از مشتریان برای خود تشکیل می‌دهند. افراد می‌توانند به صورت تمام‌وقت به صورت فریلنسری کار کنند یا همزمان با شغل پاره‌وقت یا تمام وقتشان، به عنوان شغل دوم فریلنسر باشند.

فریلنسری برای همه

آیا شما هم می توانید کار فریلنسری انجام دهید؟

بسیاری از افراد جذب ایده کار مستقل، تنظیم برنامه‌های کاری خود و انتخاب پروژه‌هایی که برایشان جذاب است، می‌شوند. اما سوالی که باقی می‌ماند: آیا شما هم می‌توانید؟ پاسخ یک بله قطعی است! در ادامه دلایلی آورده شده که چرا فریلنسینگ می‌تواند مسیر درستی برای شما باشد و چگونه می‌توانید شروع کنید.

آیا شما می‌توانید فریلنسری کنید؟

اگر مهارتی قابل ارائه و انگیزه برای پیدا کردن کار فریلنسری داشته باشید، می‌توانید به عنوان یک فریلنسر موفق شوید. در اینجا چند مرحله برای شروع آورده شده است:

  1. شناسایی مهارت‌هایتان: تعیین کنید که چه خدماتی می‌توانید ارائه دهید. می‌تواند هر چیزی از طراحی گرافیک و برنامه‌نویسی تا نویسندگی و بازاریابی باشد.
  2. ساختن نمونه کار: بهترین کارهای خود را برای جذب مشتریان بالقوه نمایش دهید. نمونه کار قوی، تخصص و کیفیت کار شما را نشان می‌دهد.
  3. پیوستن به پلتفرم‌ فریلنسری: وب‌سایت‌های پارس‌کدرز و انجام‌میدم مکان‌های خوبی برای پیدا کردن کار فریلنسری هستند. این پلتفرم‌ها فریلنسرها را با مشتریانی که به دنبال مهارت‌های خاص هستند، متصل می‌کنند.
  4. شبکه‌سازی: از شبکه‌سازی در رویدادهای مرتبط با فریلنسری برای پیدا کردن فرصت‌ها استفاده کنید. به افراد اطلاع دهید که برای کار فریلنسری در دسترس هستید و از آنها درخواست معرفی کنید.
  5. تعیین نرخ‌هایتان: نرخ‌های بازار برای خدمات خود را بررسی کنید و قیمت‌گذاری رقابتی انجام دهید. در مورد نرخ‌هایتان با مشتریان شفاف باشید تا از سوءتفاهم‌ها جلوگیری کنید.

روش کار ما

فریلنسر چگونه کار می‌کند؟

آغاز کار به عنوان فریلنسر تا حدودی شبیه به راه‌اندازی کسب‌و‌کار خودتان است. با توجه به اینکه هر بستر کار فریلنسری قوانین، ساختار تجاری و شرایط تعیین شده مختص به خود را دارد، لازم است شما با آگاهی کامل بسنجید که آیا به فریلنسینگ علاقمندید یا خیر؟ برای آغاز کار خود به عنوان فریلنسر در پلتفرم فریلنسری پارس‌کدرز لازم است مراحل زیر را طی کنید:

  • ایجاد حساب کاربری
  • تکمیل پروفایل (اطلاعات حساب کاربری و حساب بانکی و ...)، رزومه، تعیین مهارت ها و درج نمونه کار
  • بررسی پروژه های منتشر شده
  • تخمین هزینه جهت انجام پروژه مرتبط با تخصص و ارسال پیشنهاد قیمت
  • مذاکره و توافق با کارفرمای پروژه
freelancer-image

درآمد شما در پارس‌کدرز

کسب درآمد فریلنسری به چه صورت است؟

اگر توانایی انجام کارهای سفارش داده شده از جانب خریداران رو دارید می‌توانید اقدام به کسب در‌آمد از پارس‌کدرز کنید. از تایپ و ترجمه گرفته تا انواع طراحی گرافیکی، پوستر و لوگو، برنامه‌نویسی و پیاده‌سازی سیستم‌های بزرگ و .... . پارس‌کدرز با استفاده از سیستم گروگذاری وجه امنیت مالی طرفین را تضمین می‌کند. این به این معنی است که شما پس از اطمینان از انجام صحیح پروژه حتما هزینه انجام کار را دریافت می‌کنید.

در صورت پذیرش پیشنهاد شما از سوی کارفرما، وجه تعیین شده جهت انجام پروژه در سایت گروگذاری می شود و شما می توانید با خیال آسوده شروع به انجام درخواست خریدار نمایید و نتیجه را برای ایشان ارسال کنید. ایشان با بررسی حاصل کار و اطمینان از نتیجه، وجه را برای شما آزاد خواهند نمود و دستمزد تعیین شده برای پروژه به موجودی حساب کاربری شما اضافه می‌گردد. در نهایت امکان برداشت پول از حساب کاربری شما و واریز آن به حساب بانکی مورد نظر در بازه های زمانی دلخواه شما وجود خواهد داشت.

freelancer-image

مزایای فریلنسری: چرا فریلنسری را انتخاب کنیم؟

پس از گسترش کاربرد اینترنت، تعداد افرادی که مسیر شغلی خود را تغییر می‌دهند تا آزادکاری را دنبال کنند، سال به سال افزایش چشمگیری داشته است. بسیاری از افراد فریلنسری را مسیری برای تغییر جهت زندگی خود قلمداد می‌کنند. در این قسمت به برخی از منافع و ویژگی‌های مثبت فریلنسری که آن را از سایر مشاغل آزاد و کارمندی متمایز می‌کند اشاره می‌کنیم:

افزایش خلاقیت

کار به عنوان فریلنسر به شما این امکان را می‌دهد که کنترل خلاقانه‌تری بر کاری که انجام می‌دهید داشته باشید. می‌توانید پروژه‌هایی را انتخاب کنید که نیاز به تفکر خلاق دارند، که به شما کمک می‌کند توانایی‌های خود را ارتقا دهید و در مورد موقعیت‌های مختلف متفاوت فکر کنید.

انتخاب مشتریان خود

پس از کسب تجربه و مهارت، شما آزادی بیشتری برای انتخاب خریدارانی که می‌خواهید با آنها کار کنید، خواهید داشت. و این یک احساس فوق‌العاده است! در نهایت کارفرمایان شما مجموعه‌ای از افراد هماهنگ و همسو با نگرش‌ها و شرایط خودتان خواهند بود.

افزایش بهره‌وری و درآمد نامحدود

در دنیای فریلنسری ارتباط مستقیمی بین تلاش خود و موجودی حساب‌تان مشاهده خواهید کرد. حداکثر سود ممکن پس از انجام پروژه و کسر کارمزد سایت به حساب کاربری شما انتقال می‌یابد. بنابراین با تصمیم‌گیری در مورد نحوه تخصیص زمان خود و تعداد پروژه‌ها، محدودیتی برای درآمد نهایی شما وجود ندارد.

انعطاف‌پذیری در نحوه، زمان و مکان انجام پروژه‌ها

یکی از بزرگترین مزایای کار فریلنسری، امکان تعیین ساعت کاری و انتخاب مکان مناسب با در نظر گرفتن شرایط زندگی شخصی است. نیازی نیست مرخصی بگیرید یا اینکه در صورت تمایل می‌توانید تا دیروقت کار کنید و تا ظهر بخوابید، تصمیم‌گیرنده شما هستید! همچنین می‌توانید از اتلاف زمان و هزینه‌های مربوط به رفت و آمد، پوشاک و ... اجتناب کنید.

ارتقا مهارت‌ها

کارمندانی که به روش سنتی فعالیت می‌کنند اغلب یک شرح شغل مشخص دارند، به این معنی که فرصتی برای گسترش مهارت‌ها و یادگیری موضوعات جدید ندارند و شرایط کاری یکنواختی را تجربه می‌کنند. یکی از مزایای منحصر به فرد فریلنسری، تست مهارت‌های جدید و گسترش دانش خود در زمینه‌های مختلف مانند بازاریابی، فروش، مدیریت، روابط با مشتری و همچنین زمینه‌های مختلف عملی است.

معایب فریلنسری: چالش های فریلنسری چیست؟

هنگامی که کارها طبق برنامه پیش نمی‌رود، فریلنسرها چه می‌کنند؟ آشنایی با چالش‌های این مسیر به منظور تشخیص نحوه مواجهه و تصمیم‌گیری در موقعیت‌های خاص یا نامطلوب اهمیت ویژه‌ای دارد. بنابراین در ادامه به شرح مواردی می‌پردازیم که می‌تواند شما را در انجام برخی اقدامات ضروری برای پیشگیری از تضعیف تجربه شغلی‌تان یاری دهد:

افزایش میزان مسئولیت کاری

مسئولیت نحوه انجام کار، پیشبرد پروژه و نتیجه‌ای که ارائه می‌دهید کاملا بر عهده شخص شماست. در این میان امکان بروز مشکلاتی با کارفرمایان، دریافت شکایتی از سمت آن‌ها و یا عدم پرداخت وجه وجود دارد که حل این مسائل به تنهایی ممکن است گاهی دشوار، خسته‌کننده و یا ناممکن باشد. پیوستن به مجموعه‌ی کاربران فریلنسر فعال در سایت پارس‌کدرز می‌تواند تا حد زیادی فشار ناشی از چنین شرایطی را کاهش دهد چرا که بستری عالی جهت دسترسی به پشتیبانی و داوران سایت در صورت نیاز، فراهم شده است.

پرداخت‌های نامنظم

دریافت حق‌الزحمه کار انجام شده همواره یکی از اصلی‌ترین دغدغه‌های فریلنسرها بوده است. میزان درآمد ماهانه شما کاملاً به میزان کاری که انجام می‌دهید و زمانی که اختصاص می‌دهید بستگی دارد. اما گاها فریلنسرها در عمل با مشکلاتی همچون عدم پرداخت وجه توسط خریداران مواجه می‌شوند و احساس می‌کنند که مورد سو استفاده قرار گرفته‌اند. از همین رو، مهم‌ترین هدف پارس‌کدرز تضمین امنیت مالی پروژه‌ها از طریق سیستم گروگذاری است که طرفین پروژه می‌توانند با خاطری آسوده موارد مالی پروژه خود را مدیریت نمایند.

کار در انزوا

از آنجا که فریلنسرها همیشه از خانه و فضای آرام اتاق خود کار می‌کنند و تعامل کمی با دنیای خارج دارند، ممکن است گاها دچار احساس تنهایی و افسردگی شوند. به خصوص هنگامی که با چالش‌های کاری روبرو می‌شوند، شرایط دشوارتر شده و آن‌ها بایستی تمام مسئولیت‌ها را به تنهایی به دوش بکشند. پیوستن به فضاهای کاری فریلنسری برای غلبه بر این احساسات منفی تاثیر قابل توجهی دارد و همچنین آسودگی خاطر ناشی از پشتیبانی‌های فراهم شده را به دنبال خواهد داشت. در واقع افراد این امکان را خواهند داشت که با پرداخت قیمت مناسبی به عنوان کارمزد، در فضای کاری حرفه‌ای‌تری فعالیت نمایند و از انزوا فرار کنند.

freelancer-image

جمع‌بندی

کلام آخر

فریلنسری یک مهارت است، مانند یادگیری بازی شطرنج یا نقاشی یا هر مهارت دیگری که با تمرین می‌توانید در انجام آن بهتر و بهتر شوید. در ابتدا ممکن است شروع فعالیت به عنوان فریلنسر کمی ترسناک به نظر برسد، اما بدانید که کاملا طبیعی است و به جای منتظر ماندن برای زمان مناسب، تبحر و تخصص کامل، روی برنامه‌ریزی برای یک شروع عالی و قوی تمرکز کنید و قدم به دنیای هیجان‌انگیز فریلنسری بگذارید. هیچ راه میانبری وجود ندارد، شما باید سخت کار کنید تا به سطوح عالی و حرفه‌ای برسید، اما زمانی که به موفقیت دست یابید، نتیجه بسیار لذت‌بخش خواهد بود.

پرسش‌های متداول فریلنسرها

پاسخ بسیاری از پرسش‌های شما اینجاست

رویکردهای زیادی برای شروع فریلنسری وجود دارد. برخی از افراد در حالی که هنوز شغل تمام‌وقت خود را دارند، فریلنسری را در کنار آن کار انجام می‌دهند، و با به دست آوردن مشتری، به آرامی به یک فریلنسر تمام‌وقت تبدیل می‌شوند.

شروع فریلنسیگ به طور کلی مستلزم ایجاد یک پروفایل یا وب‌سایت شخصی است که در آن خدمات و مهارت‌های خود را توضیح دهید همچنین حساب‌های شبکه‌های اجتماعی خود را در سایت‌هایی مانند LinkedIn راه‌اندازی کنید تا بتوانید با مشاغل و مشتریان ارتباط برقرار کنید. ساخت و تکمیل یک حساب‌کاربری در بستر پارس‌کدرز و سایت انجام‌میدم نیز یک راه عالی برای یافتن یا جذب مشتری است. ‌

پاسخ به این سوال تا حد زیادی به سابقه شما بستگی دارد. شروع کنید به تهیه فهرستی از مهارت‌های خود و انواع کارهایی که قبلا انجام داده‌اید. در نظر بگیرید که کدام یک از موارد موجود در لیست را بیشتر و بهتر می‌توانید انجام دهید و کدام موارد بیشتر مورد تقاضا هستند. در ابتدا، ممکن است سعی کنید به دنبال کار آزاد یا فریلنسری در طیف کاملی از همه‌ی مهارت‌های خود باشید و به مرور زمان تمرکز خود را بر روی یک یا دو مورد خاص محدود کنید زیرا متوجه خواهید شد که کدام مهارت‌ها دستمزد و درآمد بهتری دارند و مشتریان بیشتری را جذب می‌کنند.
مشاغل فریلنسری رایج شامل توسعه نرم افزار و وب‌سایت، طراحی گرافیکی، نوشتن (نویسندگی)، فروش و بازاریابی، گویندگی، خدمات مشتریان، علوم داده، تجزیه و تحلیل، علوم مهندسی و نرم‌افزارهای مرتبط با مهندسی، کار حقوقی، ترجمه و تایپ و غیره است.


ثبت نام کنید و از مهارت‌های خود کسب درآمد کنید

فریلنسینگ می‌تواند یک شغل عالی باشد، زیرا به شما امکان می‌دهد تا زمانی که اتصال اینترنتی قابل اعتمادی دارید، از هر کجا و در هر زمان کار کنید. چندین مزیت متفاوت برای فریلنسری وجود دارد، اما مهمترین آنها آزادی در کار در هر زمان و به هر میزانی است که می‌خواهید.


هر کسی که مهارتی خاص، دانش یا تجربه در یک زمینه خاص دارد، می‌تواند فریلنسر شود. از برنامه‌نویسی و طراحی وب گرفته تا ترجمه، نویسندگی، تدریس و حتی هنرهای دستی، هر مهارتی می‌تواند به یک شغل فریلنسری تبدیل شود.


  • برنامه‌نویسی: جاوا اسکریپت، پایتون، PHP و ...

  • طراحی وب: طراحی UI/UX، وردپرس، طراحی گرافیکی

  • ترجمه: ترجمه متون تخصصی، ترجمه متون عمومی

  • نویسندگی: تولید محتوا، نویسندگی مقالات، نگارش کتاب

  • تدریس آنلاین: تدریس زبان‌های خارجی، تدریس مهارت‌ها

  • طراحی گرافیکی: طراحی لوگو، طراحی پوستر، طراحی ست اداری، پست اینستاگرام و ...


مشاهده لیست پروژه‌های فریلنسری


 


 


  • مهارت‌های خود را تقویت کنید: به طور مداوم به دنبال یادگیری مهارت‌های جدید و بهبود مهارت‌های موجود خود باشید. این کار شما را از سایر فریلنسرها متمایز می‌کند و فرصت‌های بیشتر کسب درآمد فریلنسری را برای شما ایجاد می‌کند.

  • رزومه حرفه‌ای بسازید: یک رزومه کامل و حرفه‌ای از مهارت‌ها، تجربیات و نمونه کارهای خود تهیه کنید. مرتبا رزومه خود را با توجه به مهارت‌ها و پروژه‌های جدیدتان بروزرسانی کنید.

  • شبکه‌سازی کنید: با سایر فریلنسرها و کارفرمایان قبلی در ارتباط باشید و شبکه‌ای قوی ایجاد کنید.

  • بازاریابی کنید: از طریق شبکه‌های اجتماعی، لینکدین، وب‌سایت شخصی، عضویت در پلتفرم‌های فریلنسری و سایر روش‌های بازاریابی، خدمات خود را به مشتریان معرفی کنید.

  • قراردادهای شفاف و محکم ببندید: قبل از شروع هر پروژه، یک قرارداد کتبی با کارفرما تنطیم کنید. یا برای اطمینان از دریافت دستمزد، از پلتفرم‌های فریلنسری مثل پارس‌کدرز که سیستم گروگذاری (امانت گذاری) وجه دارند استفاده کنید و همه چیز در مورد پروژه، زمان تحویل، چگونگی انجام کار و ... را شفاف و مکتوب کنید.

  • مهارت‌های ارتباطی خود را تقویت کنید: ارتباط موثر با مشتریان یکی از مهمترین عوامل موفقیت در فریلنسری است.

  • از تکنیک‌های مدیریت زمان و پروژه استفاده کنید: برای اینکه فریلنسری موفق باشید، حتما از تکنیک‌های مدیریت زمان و ابزارهای مدیریت پروژه استفاده کنید تا به موقع پروژه‌های خود را تحویل دهید و رضایت کارفرمایان را جلب کنید. وبلاگ پارس‌کدرز، همچنین سایت فریلنسر، مطالب متنوعی در این خصوص به شما ارائه می‌دهد.


 

فریلنسرها برای کسب درآمد به چه تخصص‌هایی نیاز دارند؟

روزانه صدها پروژه در انواع تخصص‌ها و مهارت‌های مختلف، در پارس‌کدرز ثبت می‌شه اگر یکی از مهارت‌های زیر رو داری می‌تونی توی پارس‌کدرز کسب درآمد کنی:

لیست پروژه‌های تایپ و ترجمه
لیست پروژه‌های طراحی وب‌سایت
لیست پروژه‌های برنامه‌نویسی موبایل
لیست پروژه‌های امنیت و هک
لیست پروژه‌های گویندگی و دوبلاژ
لیست پروژه‌های UI / UX
لیست پروژه‌های چند رسانه‌ای و انیمیشن
لیست پروژه‌های نویسندگی و تولید محتوا
لیست پروژه‌های سئو و بازاریابی دیجیتال
لیست پروژه‌های آموزش و کمک‌درسی
لیست پروژه‌های علوم پایه و مهندسی