پارس‌کدرز چگونه کار می‌کند؟

از پارس‌کدرز بیشترین بهره را ببرید و رویای کاری خود را زندگی کنید.

پارس‌کدرز خریداران یا کارفرمایان را به مجری‌ها /فریلنسرهای خبره‌ای متصل می‌کند که برای انجام پروژه آماده هستند.

بررسی عملکرد کنترلر اتوماتیک ولتاژ ترانسفورماتورهای قدرت و نحوه تنظیم تپ چنجرهای آنها

شش سال پیش منتشر شده

تعداد بازدید: 1616

کد پروژه: 68144


شرح پروژه

با توجه به گسترش روز افزون  شبکه های برق به خصوص در کشور های پهناور، افزایش مصرف کنندگان انرژی در بخش های مختلف صنعتی، خانگی و کشاورزی و افزایش طول خطوط ولتاژ فشار متوسط، به جهت تثبیت ولتاژ مناسب و جلب رضایت مشترکان برق استفاده از سیستم تقویت و تثبیت ولتاژ امری حیاتی به نظر می رسد که بر همین اساس به خصوص برای اولین بار دستگاه اتوبوستر  با سیستم تقویت 4 پله ای و کنترل یونیت آنالوگ به صورت تک فاز طراحی و ساخته شد. به نحوی که امکان استفاده از آن به صورت تکفاز، سه فاز فراهم آمد. با گسترش تکنولوژی و افزایش استفاده از اتوبوستر ها (AVR)در شبکه های توزیع سیستم کنترل یونیت از آنالوگ به دیجیتال تبدیل گردید و همچنین با استفاده از تپ چنجر در ترانس که وظیفه کنترل و تغییر ولتاژ در ترانس را بر عهده دارد، تعداد پله ها از 4 پله به 8 پله جهت کنترل و تثبیت ولتاژ ارتقاء پیدا کرد. و با توجه به اینکه ولتاژهای انتهایی خطوط توزیع در ورودی ترانس 20 کیلوولت به 380 ولت دچار افت ولتاژ میگردد. جهت تثبیت ولتاژ در محدوده مجاز AVR نقش اصلی خود را ایفا می کند.

 AVR یا همان تنظیم کننده اتوماتیک ولتاژ که در پست های برق به منظور کنترل ولتاژ خروجی با استفاده از تپ چنجر می باشد، می تواند این امکان را برای ما فراهم کند که تغییر ولتاژ ، جریان و فاکتورهای قدرت را کنترل نمود.

به عنوان مثال با افزایش مصرف کننده در محدوده شهری می توان با دو یا بیش از دو ترانس، خدمات برق رسانی را افزایش داد، زیرا هر ترانس تا قدرت مشخص شده می تواند پاسخ دهد. در حال حاضر فقط می توان 2 ترانس را در کنارهم قرار داده و از آن دو به کمک رله های AVR  موجود به صورت موازی استفاده کامل برد. اما زمانی که ترانس سوم یا بیشتر اضافه می گردد این رله ها دیگر عملکرد مطلوبی ندارند.

در این تحقیق به دنبال برطرف کردن ایرادات موجود یا طرحی نو که بتواند امکان استفاده بیش از دو ترانس با بستر ارتباطی مناسب به صورت همزمان و موازی را به ما بدهد و مورد دیگر اینکه باتوجه به مکانیزه شدن پست های برق شرایطی مهیا گردد تا اطلاعات و قوانین رله های AVR را با اتصال این رله ها به سیستم اتوماسیون برق، انتقال داد. تا گامی در هوشمند سازی شبکه های برق موجود برداشته شود. لازم به ذکر است که این امر باعث کاهش هزینه راه اندازی و تعمیر نگهداری رله های موجود به میزان 50% الی 70% می شود. از طرفی افزایش طول عمر ترانس ها،افزایش قابلیت اطمینان سیستم، افزایش کلاس دقت ترانس ها در زمینه اندازه گیری ومدیریت پیک بار از جمله مزیت های هستند که می توان نام برد.

مهارت ها و تخصص های مورد نیاز


بودجه

750,000 تومان تا 5,000,000 تومان

مهلت برای انجام

60روز

وضعیت مناقصه

بسته


درباره کارفرما

عضویت شش سال پیش

1 پروژه ثبت شده ،
0 پروژه در حال انجام ،
0 پروژه آماده دریافت پیشنهاد ،
نرخ پذیرش پیشنهاد 0%

برای پیدا کردن پروژه‌های مشابه ثبت نام کنید و پروفایل خود را بسازید.

ورود با گوگل
یا
نام نباید خالی باشد.
نام خانوادگی نباید خالی باشد.

نیاز به استخدام فریلنسر یا سفارش پروژه مشابه دارید؟

سفارش پروژه مشابه

قادر به انجام این پروژه هستید؟

ثبت نام کنید

مهلت ارسال پیشنهاد قیمت برای این پروژه تمام شده است

سری به پروژه‌های مشابه بزنید

روش کار در پارس‌کدرز

به رایگان یک حساب کاربری بسازید

مهارت‌ها و تخصص‌های خود را ثبت کنید، رزومه و نمونه‌کارهای خود را نشان دهید و سوابق کاری خود را شرح دهید.

به شیوه‌ای که دوست دارید کار کنید

برای پروژه‌های دلخواه در زمان دلخواه پیشنهاد قیمت خود را ثبت کنید و به فرصت‌های شغلی منحصر به فرد دسترسی پیدا کنید.

با اطمینان دستمزد دریافت کنید

از زمان شروع کار تا انتهای کار به امنیت مالی شما کمک خواهیم کرد. وجه پروژه را از ابتدای کار به امانت در سایت نگه خواهیم داشت تا تضمین شودکه بعد از تحویل کار دستمزد شما پرداخت خواهد شد.

می‌خواهید شروع به کار کنید؟

یک حساب کاربری بسازید


بهترین مشاغل فریلنسری را پیدا کنید
رشد شغلی شما به راحتی ایجاد یک حساب کاربری رایگان و یافتن کار (پروژه) متناسب با مهارت‌های شما است.

پیدا کردن کار (پروژه)

تماشای دمو روش کار