پرش به محتوای اصلی

استفاده از تمامی پیام‌رسان‌ها تنها با یک نرم‌افزار

بنفشه قصرفخری نویسنده
1 دقیقه
10 بازدید
2 نظر
استفاده از تمامی پیام‌رسان‌ها تنها با یک نرم‌افزار

اگر روزانه از تعداد زیادی از اپلیکیشن‌های پیام‌رسان استفاده می‌کنید، می دانید که مدیریت چندین برنامه به صورت همزمان زیاد آسان نیست. خصوصا اگر در یک اپلیکیشن مثل تلگرام چند اکانت داشته باشید. Franz یک برنامه رایگان است که با استفاده از آن می‌توانید سایر مسنجرها و پیام‌رسان‌ها را یکپارچه کنید.

این برنامه در حال حاضر از ۱۴ نرم‌افزار پیام‌رسان مثل Telegram، WhatsApp، Skype، Slack، Google Hangouts، Facebook Messenger و … پشتیبانی می‌کند.

می‌توانید هر یک از پیام‌رسان‌های دلخواهتان را در یک زبانه (Tab) جدا داشته باشید و حتی از یک پیام‌رسان خاص چند اکانت را به همزمان داشته باشید.

Franz را می‌توانید برروی Windows، Mac و Linux نصب کنید.

دانلود نرم‌افزار: meetfranz.com

Franz

🚀

نیاز به متخصص دارید؟

پروژه خود را در پارسکدرز ثبت کنید.

2 نظر

  1. ممنون ابزار خوبی معرفی کردین . حتما تست / استفاده می کنم .

  2. زهرا

    با سلام و خسته نباشيد من اين برنامه رو دانلود كردم و ايميل رو روش فعال كردم ولي نميدونم چطور بايد باهاش كار كنم . ممنون ميشم راهنماييم كنيد .

✍️

نظر خود را بنویسید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای الزامی با * مشخص شده‌اند.

نظرات پس از بررسی منتشر خواهند شد.